Partnership Allshoes Safety Footwear (Bunzl Group) en HandS Talent voor Europese expansie

Partnership Allshoes Safety Footwear (Bunzl Group) en HandS Talent voor Europese expansie

Allshoes Safety Foortwear
BUNZL

Allshoes Safety Footwear, dé marktleider van veiligheidsschoenen in Nederland, zet een concrete stap in verdere expansie in Europa door een partnership aan te gaan met HandS Talent.

Where protection meets Style

Allshoes Safety Footwear Safety Footwear, lid van Bunzl Group,  is front-runner in moderne veiligheidsschoenen. De succesvolle A-merken, zoals Grisport en Redbrick, worden inhouse bedacht en onderscheidend in de markt gezet. Schoenen waarbij veiligheid en de laatste trends uit de mode- en sportwereld hand in hand gaan. Op de veiligheidsschoenen van Allshoes Safety Footwear kun je laten zien wie je bent.                                                     Allshoes Safety Footwear, Where Protection meets Style.

HandS Talent, heeft met Christof De Bruyn decennia ervaring opgebouwd in Europa binnen het domein veiligheidsschoenen.  Vandaar dat er snel een goede match was tussen de ambities van Joost Riemsdijk, sales manager van Allshoes Safety Footwear, en de expertise van HandS Talent.

RedBrick
GriSport

Allshoes Safety Footwear wil met Redbrick Europa in

Allshoes Safety Footwear blijft groeien en dit is mede het resultaat door focus te leggen data-gedreven marketing, innovatie en duurzaamheid. Om deze groei te blijven realiseren en zelfs te versterken, heeft Allshoes Safety Footwear nood aan een professioneel, ambitieus en hecht team met ondernemende mindset.

In het verlengstuk van het succesvolle Allshoes Safety Footwear-team, zal HandS Talent ondersteunen in het selecteren van de juiste sales solutions in verschillende Europese landen.  De eerste stappen zullen we nemen in Polen, waar het concept van Allshoes Safety Footwear met Redbrick Safety sneakers zeer nauw aansluit met de marktvraag.  Uiteraard zullen er snel andere landen volgen buiten de Benelux.

Allshoes Safety Footwear zal als markleider veiligheidsschoenen Nederland een sterke prositie in Europa uitbouwen met het sterke Redbrick label.

HandS Talent logo

Wil je meer informatie of heb je interesse om deel uit te maken van dit succesverhaal?  Neem contact op met Christof De Bruyn van HandS Talent

www.handstalent.com / christof@handstalent.com / Mobile : +32 478 539 341