Sioen Industries

Sioen produceert beschermkleding voor verschillende markten waar veiligheid, comfort en bescherming een grote rol spelen. 

Leverancier van beschermkledingoplossingen

Sioen is aanwezig in verschillende gespecialiseerde markten, zoals de brandweer, reddingswerkers, politie, bosbouw, marine, enz., ontwikkelt professionele beschermkleding (all weather, hoge zichtbaarheid, multinorm, diepvries/koelhuis en voeding) en produceert vrijetijdskleding.

Altijd en overal

Sioen is Europees marktleider op zijn gebied, is actief in meer dan 80 landen en heeft meer dan 2.800 werknemers in 8 vestigingen. Deze nabijheid laat ons toe om onze klanten overal ter wereld een excellente service te bieden

De R&D-centra en laboratoria van Sioen zijn volledig uitgerust met de recentste testapparatuur. We hebben onderzoekers en ontwikkelaars op alle niveaus met een interdisciplinair team in het centrale R&D-centrum dat ervoor zorgt dat alle specialisten samenwerken en het ontwikkelingsproces sneller verloopt. Onze productiebedrijven zijn met state-of-the-art technologie uitgerust en de mensen die er werken, hebben meerdere jaren ervaring.

Deel van de Sioen Industries Group

De kleding divisie, Sioen Apparel, is één van de drie divisies van Sioen Industries (opgericht in 1960). Naast Sioen Apparel zijn er nog twee andere divisies: Sioen Coating, wereldleider in gecoat technisch textiel, en Sioen Chemicals, gespecialiseerd in fijnchemicaliën.

De kleding die u nodig hebt, hebben wij altijd op stock

Ons toegewijd team staat altijd voor u ter beschikking om de perfecte beschermkleding voor u te vinden. Dankzij ons inzicht in de leefwerelden van onze klanten kunnen we altijd een gepaste oplossingen aanreiken.

Eén leverancier voor elke toepassing

Sioen nv
Fabriekstraat 23
8850 Ardooie
België

Tel: +32 (0)51 740 800

https://sioenapparel.com/nl

Actuele vacatures bij Solutions4Materials