Van Heurck

Het confectiebedrijf Van Heurck NV, opgericht in 1920, staat vandaag in de sector nog steeds bekend om zijn kwaliteit en flexibiliteit.

Het is ons doel en onze uitdaging om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk in hoogwaardige professionele kledij te vertalen. Dankzij moderne technologieen en de beste materialen is een constante kwaliteit gegarandeerd. Onze productieafdelingen in Tunesië worden vanuit België aangestuurd. De nauwe samenwerking en het het wekeslijkse transport garanderen een adequate afhandeling van het productieproces en een vlotte levertermijn.

Ons verkoopsteam staat klaar om uw plannen en de trends in de markt te bespreken en zo uw wensen in pasklare ontwerpen te gieten. Van Heurck ontwikkelt uiteraard ook uw eigen imagekleding.

Indien u uw kleding wenst te personaliseren, bent u ook hiervoor op het juiste adres. Van Heurck NV draagt tevens zorg voor uw emblemen. (borduurs, transferts, etc.) Kwaliteit en service zijn onze belangrijkste troeven en spelen als zodanig een cruciale rol bij het verzekeren van het succes van vandaag.

Schaarbroek 1, B-2500 Lier België
https://vanheurck.com/nl/

Actuele vacatures bij Van Heurck