HandS Talent Executive Event

21 maart 2023 : Antwerpen KMSKA

HandS Talent wil de brug zijn tussen mensen, en dit bewijzen we elke dag opnieuw.  Met grote passie en gedrevenheid willen we de unieke verbinding maken.  De juiste kandidaat bij het juiste bedrijf op hopelijk het juiste tijdstip.

Maar we willen verder gaan…

Onze opdrachtgevers hebben we voor een eerste keer samengebracht op een unieke locatie voor een goede mix van netwerking, cultuur, interessante gastsprekers en gastronomie.  Een beter locatie dan het Museum van Schone Kunsten in Antwerpen is moeilijk denkbaar.

Het Schoonste Museum

  1. Internationale toppers zoals Fouquet, Titiaan, Alechinsky, Modigliani, Rodin, Chagall, … hebben een mondiale aantrekkingskracht.
  2. ‘s Werelds grootste collectie van James Ensor en Rik Wouters zet het KMSKA op de kaart als thuis van moderne kunstpioniers en revolutionaire kunst.
  3. Het nieuwe museumgebouw is een architecturale parel met een spannende symbiose tussen het krachtige nieuwe volume en het historisch deel.

Boeiende gastsprekers

Ir. Peter Smolders, mechanical manager ExxonMobil in Antwerpen, gaf duiding over het energie vraagstuk voor de komende decennia, en hoe een bedrijf als ExxonMobil hier het hoofd aan biedt.  Een fascinerend verhaal over de transitie van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie om de klimaatdoelstellingen te verwezenlijken.

Dhr. Serge Roofthooft, managing director van ClearXperts, staat sinds 2008 midden in het speelveld van HR oplossingen in niches zoals Finance, Legal, HR en Marketing.  Een boeiende presentatie, doorspekt met praktische tips, met een wel heel verrassende boodschap.  De ‘war for talent’ die heerst op de arbeidsmarkt, is niet meer.  Deze is geëvolueerd naar… de “power of talent”.  

Lancering HandS Talent Connect

HandS Talent wil vernieuwend zijn.  Na de ervaring van de afgelopen 2 jaar, wil Hands Talent méér bedrijven helpen in hun zoektocht naar nieuwe collega’s.  Echter, niet elke organisatie is klaar om een volledig recruitmentproces uit te besteden.  Vandaar dat de activiteiten van Hands Talent opgesplitst worden in 2 groepen:

Laagdrempelige formules om openstaande vacatures in onze niche in de picture te zetten.  HandS Talent verzorgt de beleving rond de vacatures in combinatie met unieke content uit ons werkveld.  Wij stellen ons netwerk ter beschikking!

Happy Birthday @ HandS Talent

Het was een unieke locatie, gelegenheid en timing om met enkele van onze gewaardeerde klanten het glas te kunnen heffen op onze 2e verjaardag. 

We zijn heel dankbaar om klanten te mogen bedienen die marktleider zijn in hun werkgebied.  Het vertrouwen dat we gekregen hebben stelde ons in staat om in een record tempo een referentie te zijn in òns werkgebied.

De mooie opkomst van deze directieleden, en de lovende reacties na afloop, sterkt ons om keihard verder te werken en initiatieven zoals deze in de toekomst te blijven organiseren.

 

Sfeerbeelden